• Emil Lauronen
  Munkit 2 € / kpl Sima 4 € / 1 litra    Ennakkotilaukset Vaajan Valppaiden verkkokaupasta: Valpas-kauppa – Vaajan Valppaiden verkkokauppa (vaajanvalppaat.fi) Tee tilauksesi viimeistään perjantaina 23.4. Tilausten nouto perjantaina 30.4. (vappuaatto) kello 12-13 ja 16-17 Vaajakosken kirkon etupihalta.  
 • Emil Lauronen
  Hei, Vaajan Valppaat ja kotiväki! Kuten todennäköisesti tiedätte, Jyväskylä on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen. Tilanteen haastavuudesta johtuen Vaajan Valppaiden partiotoimintaa ei järjestetä lähitapaamisina ainakaan seuraavaan kahteen viikkoon (1.-14.2.2021). Näin supistamme syntyviä ihmiskontakteja ja ehkäisemme tilanteen hankaloitumista entisestään. Seuraamme tilannetta ja paikallisten toimielinten ohjeistuksia sekä tiedotamme jatkosta myöhemmin. Jaksamisia teille kaikille koteihin! Kaupungin tiedote:https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-01-31_jyvaskyla-keskeyttaa-alle-18-vuotiaiden-liikuntaharrastukset-kaupungin-tiloissa Jakelutiedot:Viesti lähtenyt organisaation Vaajan Valppaat ry jäsenille ja heidän huoltajilleen.
 • Emil Lauronen
  Paikallinen partiolippukunta Vaajan Valppaat ry järjestää tänä vuonna 4 kpl adventtikalenterien myyntitapahtumia, sillä meneillään olevasta epidemiologisesta tilanteesta johtuen ovelta ovelle -tyyppistä myyntiä ei päästä toteuttamaan Suomessa lainkaan. ke 4.11 18-19 to 12.11 18-19 ke 18.11 18-19 ke 25.11 18-19 Toteutamme myyntiä myös jumalanpalvelusten yhteydessä epidemiologinen tilanne tarkasti huomioon ottaen. Kaikissa myyntitapahtumissa noudatetaan tarkasti turvavälejä, käsihygieniaa ja muita viranomaisohjeita. Kiinnostuitko? Lue lisää osoitteesta adventtikalenteri.fi. Voit halutessasi myös ostaa kalenterin suoraan verkosta. Ohjaathan tällöin lippukuntatuen Vaajakoskelaiselle Vaajan
 • Emil Lauronen
  Moikka kaikille!Syksy on toivon mukaan lähtenyt hyvin käyntiin, poikkeuksellista tilanteesta huolimatta. Partiossa olemme aloitelleet viikkotoimintaa ja jokunen retkikin on jo pidetty.Teerilahden kunnostusprojekti on melkeinpä viimeistelyä vaille valmis, ja pian pääsemme jo retkeilemään siellä lasten kanssa 🙂 Alueella on tällä hetkellä vielä paljon pieniä asioita, jotka pitäisi saada tehtyä ennen kuin kämpillä voidaan järjestää retkiä. Siispä:Laitetaan yhdessä Teerilahti käyttökuntoon 26.9.2020!Talkoot alkavat klo 10 ja kestävät klo 15 asti. Paikalle saa tulla ja sieltä lähteä myös oman aikataulun
 • Emil Lauronen
  Valppaiden korona-ohjeet Käsihygienia – Sekä lapset että aikuiset pesevät kätensä aina tullessaan partioon sekä ennen kotiinlähtöä. Lisäksi kädet pestään ennen mahdollista ruokailua, wc-käynnin jälkeen, aina ulkoa sisälle tullessa, sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen, tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. – Kolon ulkopuolelle on järjestetty käsienpesupiste, jossa on mahdollisuus käyttää myös käsihuuhdetta. Ryhmien johtajat valvovat käsienpesua ja käsihuuhteen käyttöä. – Myös ryhmien mahdollisilla retkillä käsihygieniasta huolehditaan ryhmänjohtajien erikseen ilmoittamalla tavalla.